nyhed | tilbud | sitemap | kontakt

Stativer

Elfo tilbyder en række af lampestativer i høj kvalitet, som er kendetegnet ved stor belastbarhed (se tekniske data), lav pris og nem sikker betjening.
         

Til lampe

 
AST-3
     
Grundstativet i Elfo's stativserie. Et solidt lampestativ med luftdæmpning i smuk sort finish, der med en belastbarhed på op til 7 kg. også kan bære det tunge grej.
 
AST-3R
     
Som AST-3 men knapt så højt og lidt kortere i sammenfoldet tilstand, så det er nemmere at transportere.
 
Hjulsæt AST-3/R
     
Hjul, der nemt monteres på AST-3 og 3R og gør det nemt at bevæge lamperne rundt i studiet.
 
AST-804
     
Med en vægt på kun 1,45 kg og en sammenfoldet længde på 57 cm. er dette lille stativ ideelt til on-location opgaver og som ekstrastativ i studiet.
 
AST 260  UDGÅET!
     
AST 260 er det solide men prisbillige stativ, der er anvendeligt til både mindre lamper og til ’alt det andet’ man dagligt har brug for i fotostudiet og on-location.
AST 3P og 3E er små stativer til lyslægning fra lav højde. STE er et decideret ’low light’ gulvstativ når lyset skal komme helt nede fra.
         
         
STE

AST-3P

 


AST-3E

 
Transportabelt baggrundsophæng til papirruller/stof
     
Med smart transporttaske, to stativer type AST-3R og en kraftig teleskopisk tværarm, der kan justeres fra 155cm. til 290 cm. har du her den enkle løsning når ruller eller stof skal med 'on location' eller hjemmestudiet skal etableres i stuen.
 
Teleskopisk tværarm
     
Justerbar fra 155 til 290 cm.
 

Boomstativer

     
 

Komplet boom i superkvalitet. Består af specialstativ med max. højde på 320 cm. og en vægtkapacitet på 15 kg. Endvidere en kraftig boom-arm (195 – 350 cm) og et Manfrotto vippeled.
 

   
 
Boomstativ DBJ-1
     

Et prisbilligt, men rigtigt hæderligt lille boomstativ, med en regulerbar højde fra 85 – 155 cm.
Boomarmen er 35 mm i diameter og har max. udtræk på 218 cm. Balancevægten er på 4 kg. og boomen kan belastes med op til 7 kg.

 
Boomstativ BM-185A
     
 

Et solidt velbygget boomstativ med hjul til de krævende opgaver. Se datablad...

   
         
[stativer - tekniske data]
[Hent samlet prisliste: pdf eller xls]
 

© 2008 · Elfo Flash Danmark · Kløvervangen 5 · Thorsager · 8410 Rønde · Tlf.: + 45 24 80 00 00 · E-mail: elfoflash@elfoflash.dk

Senest opdateret: juni 2009

Webmaster. Poul Erik Henriksen