nyhed | tilbud | sitemap | kontakt

Elektrona - 'Flash Feeder Compact'

Forestil dig, at du skal fotografere med flashanlæg ude 'i marken'. Måske ude ved stranden, uden for kirken, i toppen af Rundetårn, langt inde i Rold Skov – eller midt ude i ørkenen?

Du har tilfældigvis ikke et af de dedikerede batterisystemer med tilhørende lampehoveder som nogle få flashproducenter tilbyder. Du har bare din ganske almindelige kompakte studieflash eller generator, som normalt får sin power fra stikkontakten hjemme i atelieret eller i stuen. Hvad gør du?

Svaret er ganske enkelt. Du tager en lille smart kuffert, der vejer 13.6 kg. og måler beskedne 30 x 28 x 20 cm, med dig og glemmer alt om støjende benzingeneratorer, ekstra lange forlængerledninger eller små håndflash, der alligevel ikke rigtig kan gøre jobbet.

Flash Feeder Compact

Flash Feeder Compact er den enkle og geniale løsning ved avanceret flashfotografi 'on location'. Den er anden generation af Elektronas 'Flash Power Supply Systems', der blev internationalt anerkendt ved introduktionen af verdens første dedikerede flashbatteri-system til studieflash, 'Elektrona Flash Feeder 2'

Indbygget i en stødsikker og vandtæt 'heavy duty' kuffert får du et batterisystem, der er specialdesignet til én eneste ting:  at levere 230 V/50 Hz (eller 115V/60Hz) direkte til dine flashlamper eller din flashgenerator – hurtigt, effektivt, lydløst og med en 'udholdenhed' så selv større foto-jobs kan klares uden betænkeligheder.

Flash Feeder Compact oplades inden brug i to til tre timer derhjemme og kan derefter klare mellem 200 og 500 udladninger på fuld styrke med en 500 WS flashlampe! Du kan sågar putte indtil fire lampehoveder eller op til 12000 WS til Flash Feeder Compact og stadig få masse af flashskud – og det hele med genopladningstider, der stort set svarer til flashudstyrets præstationer ved normal studiedrift. Det er dog vigtigt kun at benytte pilotlys under indstilling og generelt mindst muligt.

For at passe på dit delikate udstyr er Flash Feeder Compact udstyret med flere sikkerhedskredsløb, der sikrer mod kortslutning, polaritetsfejl, overopladning og for kraftig udladning. Kontrollamper og lydsignal holder dig endvidere orienteret om batteriets status.

Skulle du køre Flash Feeder Compact tør for strøm i marken, kan det indbyggede forseglede bly/syrebatteri udskiftes på stedet med et opladet. Eller du kan tilslutte en ekstern 'battery-pack' (ekstraudstyr), et almindeligt bilbatteri, eller tilslutte et solpanel.

Der følger også kabel med så du kan tilslutte Flash Feeder Compact direkte til bilens cigartænder, vel at mærke uden behov for at motoren kører og med sikkerhed for ikke at dræne bil-batteriet, da intern styring sørger for, at der efterlades nok strøm til at starte bilen.

Med Flash Feeder Compact er du altså uafhængig af adgang til strømnettet, også selv om du benytter dine traditionelle studieflash. Det er den ukomplicerede, støjfri og smarte måde at lave avanceret flashfotografi 'on location' En lille kuffert med en stikkontakt – så enkelt kan det gøres.

Prisen forhandles i øjeblikket med leverandøren. Der må forventes leveringstid, da Elektrona i øjeblikket har svært ved at følge med efterspørgslen.

I løbet af kort tid bliver det også muligt at leje Flash Feeder Compact hos Elfo Flash Danmark på gunstige vilkår.

     

© 2008 · Elfo Flash Danmark · Kløvervangen 5 · Thorsager · 8410 Rønde · Tlf.: + 45 24 80 00 00 · E-mail: elfoflash@elfoflash.dk

Senest opdateret: marts 2009

Webmaster: Poul Erik Henriksen